Ασφάλειες Δημ. Χριστόφιλος

Ασφάλειες Δημ. Χριστόφιλος

Τρίτη 3 Μαρτίου 2020

Στην "πρώτη γραμμή" ο πρόεδρος της EUROINS Greece Κωνσταντίνος Μάκαρης!


Ο πρόεδρος της Euroins Greece κ. Κωνσταντίνος Μάκαρης και ο Δήμαρχος Μυκηνών-Άργους Δημήτρης Καμπόσος, βρίσκονται κοντά στην μεγάλη αποστολή των αστυνομικών και στρατιωτών μας στα σύνορα.


Με συντονισμένες και γρήγορες κινήσεις  συστρατεύτηκαν  και προσπαθούν με την βοήθεια του Ελληνικού λαού που ζητούν την συμπαράσταση τους, να μαζέψουν τα απαραίτητα εφόδια και να τα προσφέρουν στους αγωνιστές των συνόρων μας. 



Μια ενέργεια του κ. Μάκαρη  και του κ. Καμπόσου, που αποδεικνύουν την μεγάλη αγάπη τους για την πατρίδα μας, την Ελλάδα μας.
Η ανακοίνωση της EUROINS Greece
«Γιλέκα μάχης, κιάλια νυκτερινής όρασης, αορτήρες όπλων, ωτοασπίδες, επιγονατίδες και επιαγκωνίδες με τελικό αποδέκτη την Εθνοφρουρά της Λέρου, με την συνεργασία της Euroins Ελλάδος και πρωτοβουλία του Γενικού Διευθυντή κ. Κωνσταντίνου Μάκαρη, προωθούνται στην τοπική μονάδα.
Η πίστη της εταιρείας στις Ειδικές Δυνάμεις της χώρας μας, τον Στρατό, το Λιμενικό και την Αστυνομία αποδεικνύεται εδώ και χρόνια με συνεχείς δωρεές τόσο σε εξοπλισμό όσο και στην κατασκευή απαραίτητων υποδομών.
Και στην παρούσα συγκυρία θα ανταποκριθούμε με πλήρη συναίσθηση της ευθύνης που μας επιφορτίζει το καθήκον, μέσα από το πρόγραμμα Εταιρικής Υπευθυνότητας της εταιρείας μας. Θα σταθούμε αρωγοί καλύπτοντας όσες περισσότερες ανάγκες προκύψουν στον δύσκολο δρόμο που έχει η χώρα μας μπροστά της.
Στο ίδιο πλαίσιο, ο στρατηγικός μας σχεδιασμός περιλαμβάνει πολλές ακόμη ενέργειες σε συνεργασία με τις Αρχές, που θα μας βρίσκουν στην πρώτη γραμμή έμπρακτης συμπαράστασης και θα ανακοινώνονται τις επόμενες ημέρες, σταδιακά. Καλούμε όλες τις ασφαλιστικές εταιρείες και τους επιχειρηματίες που αναπτύσσονται στην Ελλάδα να συμμετέχουν ενεργά δείχνοντας έτσι ότι η Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη είναι έργο ουσίας!»
Με εκτίμηση,
Euroins
Ελλάδος

Δείτε στο παρακάτω βίντεο τις δηλώσεις τους :




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου