Ασφάλειες Δημ. Χριστόφιλος

Ασφάλειες Δημ. Χριστόφιλος

Παρασκευή 19 Ιουνίου 2020

Σώστε τους πελάτες σας!



Διαβάζοντας  το άρθρο  στο  NEXTDEAL, με δεδομένη την οικονομική κρίση που υπάρχει στην χώρα μας και την για μένα λάθος άποψη πολλών διαμεσολαβούντων ασφαλιστών, θα επισημάνω τον κίνδυνο των ανασφάλιστων οχημάτων.

Όλοι έχουν επαναπαυτεί και ισχυρίζονται ότι δεν θα γίνει έλεγχος για τα ανασφάλιστα οχήματα. Το δικαιολογούν με την απουσία του κράτους στον έλεγχο εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα. Και ας πούμε ότι υπάρχει κάποια δικαιολογία σε αυτό (που δεν υπάρχει)!

Επίσης οι ασφαλισμένοι δεν ανανεώνουν τα οχήματα τους, επειδή η εργασία τους δεν πάει καλά και η οικονομική τους κατάσταση είναι πολύ άσχημη.

Ο νομοθεσία  όμως για τα ανασφάλιστα οχήματα,  που δεν έχει  ενημερωθεί ένα μεγάλο ποσοστό των πολιτών,  δεν θα είναι καθόλου διαλλακτική απέναντι στο υπαίτιο του ατυχήματος!

Και θα κάνω την συνηθισμένη για πολλά χρόνια ερώτηση στο καταναλωτικό κοινό:

Φίλε μου , τι είναι ποιο εύκολο να πληρώσεις τα 80,00 ευρώ της ασφάλειας ή τα 400,00 ευρώ ( αν είναι μικρή η Υ.Ζ. και όχι Σ.Β ή Θάνατος που η αποζημίωση θα φτάσει τις χιλιάδες ευρώ) ?

Όλοι μας γνωρίζουμε  το νόημα της ασφάλισης,  ότι ασφαλίζουμε την πιθανότητα… και πιθανότητες υπάρχουν στην εποχή μας πολλές… πάρα πολλές! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου