Ασφάλειες Δημ. Χριστόφιλος

Ασφάλειες Δημ. Χριστόφιλος

Κυριακή 15 Απριλίου 2018

Η καλή, σωστή και αξιόπιστη συνεργασία, θα φέρει την ανάπτυξη!





Ήδη έχουμε κλείσει 3  μήνες το 2018. Οι  παγκόσμιες εξελίξεις συνεχίζουν να καλπάζουν με γοργούς ρυθμούς και η οικονομία σε όλα τα κράτη περνάει δύσκολες στιγμές.


Τα επαγγέλματα βιώνουν άσχημες καταστάσεις και  όλοι  δυσκολεύονται να τα βγάλουν εις πέρας.

Ο τομέας της ιδιωτικής ασφάλισης στην Ελλάδα, αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα και οι επαγγελματίες έχουν «γονατίσει» οικονομικά με την αβάσταχτη φορολογία και αναγκάζονται να κλείσουν το επάγγελμα. 

Όλα αυτά που προαναφέρθηκαν είναι γνωστά και τα βιώνουν όλοι. Το είναι ρώτημα τι μέλλει γενέσθαι; 

Το μόνο σίγουρο είναι , ότι όσοι αντέξουν αυτή την «τρικυμία» θα επιβιώσουν. Γιατί η ρήση που λέει «κάθε αρχή και δύσκολη» , είναι σοφή.

Ναι, μα δεν είναι νέο το επάγγελμα θα πει κάποιος. Σωστά δεν είναι καινούργιο , αλλά  τώρα ξεκινάει με τα νέα  και αυστηρά δεδομένα. Χρειάζεται καλή διαχείριση της οικονομικής κίνησης , σε βαθμό υπερθετικό !   

Η ασυδοσία των προηγούμενων χρόνων  φάνηκε εδώ και μερικά χρόνια, όταν ξεκίνησαν οι εταιρίες να μειώνουν τον χρόνο απόδοσης των ασφαλίστρων, μέχρι έγινε το σύστημα τυπώνω-πληρώνω και πληρώνω-τυπώνω. 

Τότε διαπιστώθηκε  το μεγάλο πρόβλημα που υπήρχε και που αγγίζει ακόμα πολλούς επαγγελματίες. 

Σήμερα όσοι το έχουν ξεπεράσει και δουλεύουν με καλό σύστημα, είναι δεδομένο ότι θα ευημερήσουν. 

Το δεύτερο μέρος και σημαντικό  που θα πρέπει να γίνει αντιληπτό για να έχει όλα εφόδια ανάπτυξης , είναι το «λιμάνι» που θα πρέπει να επιλέξει και  να συνεργαστεί ο κάθε Ασφαλιστικός Σύμβουλος και Ασφαλιστικό Γραφείο.

Να έχει ήθος, αξιοπρέπεια, εμπειρία, σεβασμό και γνώσεις, για να προσφέρει τις λύσεις και την ανάπτυξη στον συνεργάτη του.

Πάντα γίνονται λάθη και πάντα διορθώνονται. Θέλει σωστή επιλογή και συνεργασία. 

Γίνεται ένα νέο ξεκίνημα, ένα start που θα γίνει σε σωστές βάσεις και να έχει μέλλον… διάρκεια !


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου