Ασφάλειες Δημ. Χριστόφιλος

Ασφάλειες Δημ. Χριστόφιλος

Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2022

Η εγγύηση ακούει στο όνομα της EUROINS!

 

Μερικές φορές  το άκουσμα της ονομασίας  μιας ασφαλιστικής εταιρείας, μπορεί να μην κινήσει το ενδιαφέρον ή αν θέλετε να προκαλέσει  την περιφρόνηση από το κοινό ( είτε είναι επαγγελματίες του χώρου ή πελάτες).

Η παρουσία μου 42 έτη στον χώρο της ασφάλισης, σαν διοικητικός και στις πωλήσεις, μου έχει αποδείξει ότι είναι όλα συμφέροντα!

Τα αναφέρω αυτά γιατί η αποτελεσματικότητα και η ταχύτητα της EUROINS σε μεγάλο πρόβλημα που αντιμετώπισε πελάτης της, λειτούργησε άμεσα ανακουφίζοντας τον.

Συγκεκριμένα είχε γίνει λάθος (αναγραμματισμός της πινακίδας στο συμβόλαιο, συνηθισμένο φαινόμενο σε όλες της εταιρείες), είχε ατύχημα ο πελάτης, πήγε η αστυνομία, είδε ότι με τα στοιχεία της πινακίδας ήταν ανασφάλιστο και ήθελε να βάλει το πρόστιμο των 500 ευρώ και να πάρει δίπλωμα , άδεια κυκλοφορίας.

Η ώρα ήταν 7,30 το απόγευμα και οι εταιρείες είναι κλειστές.  Παρόλα αυτά το πρακτορείο του κ. Γιώργου Τσιαπάρα (GTK INS. AGENT) , έδωσε την λύση μιλώντας με την εταιρεία και έγινε η διόρθωση της πινακίδας!

Άμεση εξυπηρέτηση σε ώρα που είναι κλειστές οι εταιρείες! Το service  που δίνει ο υπάλληλος και κατ΄ επέκταση η εταιρεία, δείχνει ότι ήλθε για να μείνει !

Η EUROINS προστάτεψε τον πελάτη της και δικαιολόγησε το σλόγκαν: 

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΩΝ!


Τετάρτη 13 Ιουλίου 2022

Τα «αντίγραφα συμβολαίου» απειλή για τις ασφαλίσεις οχημάτων

 

Το ζήτημα που έχει ανακύψει με τα «αντίγραφα συμβολαίου», με τα συμβόλαια δηλαδή τα οποία μεταφέρονται ομαδικά από ασφαλιστική σε ασφαλιστική με αντιγραφικούς όρους, θέτουν στο ID ανώτατα στελέχη του κλάδου ασφάλισης Αστικής Ευθύνης Οχημάτων, τονίζοντας ότι πρόκειται για αθέμιτη πρακτική η οποία κρατά σε αδικαιολόγητα χαμηλά επίπεδα τα ασφάλιστρα, καταστρατηγώντας παράλληλα κάθε έννοια ορθής εφαρμογής του underwriting νέων κινδύνων.

Του Πλάτωνα Τσούλου ... insurancedaily.gr

Κυριακή 1 Μαΐου 2022

Μικρή οικονομική ανάσα για τους χαμηλούς μισθούς!

 



Κατά 50 ευρώ αυξάνεται από σήμερα 1η Μαΐου ο κατώτατος μισθός, που διαμορφώνεται πλέον στα 713 ευρώ. Η αύξηση συμπαρασύρει και το καθεστώς των τριετιών, αλλά και τα επιδόματα του ΟΑΕΔ.

Κυριακή 2 Ιανουαρίου 2022

Ευτυχισμένο το 2022!

 Ευχόμαστε το νέο έτος 2022, να δώσει την υγεία στον κόσμο και να επανέλθουμε στους  κανονικούς ρυθμούς της καθημερινότητας.

Η οικονομία μας να ανθήσει και το βιοτικό επίπεδο μας να έχει ανάπτυξη.

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ