Ασφάλειες Δημ. Χριστόφιλος

Ασφάλειες Δημ. Χριστόφιλος

Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2019

Τα δημόσια νοσοκομεία που προτιμούν οι Ιδιώτες




Τα νοσοκομεία, τα οποία εμφανίζουν την υψηλότερη προσέλευση και τις καλύτερες εισπράξεις θα αποτελέσουν, σύμφωνα με πληροφορίες, τον «πιλότο» για τις συμπράξεις δημοσίου και ιδιωτικού τομέα στην Υγεία

Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2019

Πρόστιμο και για τους πεζούς στον νέο ΚΟΚ: Σε ποιες περιπτώσεις θα πληρώνουν 20 ευρώ

Πρόστιμο σε πεζούς: Συμμόρφωση στους κανόνες του ΚΟΚ οφείλουν να έχουν οι πεζοί. Αυτό διότι ο παραβάτης τιμωρείται με πρόστιμο ύψους είκοσι ευρώ. Αυτό αναφέρεται στο άρθρο 38 του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, ο οποίος βρίσκεται σε ισχύ.

Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2019

Προστατεύστε τον ασφαλισμένο!


Το μεγαλύτερο πρόβλημα στην ασφαλιστική αγορά, είναι η απάτη που  γίνεται σε βάρος στις ασφαλιστικές εταιρίες. 
Το οικονομικό έγκλημα  που επιδιώκουν να πετύχουν οι επιτήδειοι.
Διάβασα ένα παλαιό άρθρο στα ασφαλιστικά νέα , από την κυρία Μαργαρίτα Αντωνάκη , που  έχει αναρτηθεί στην σελίδα της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδας.
Αξίζει να το θυμηθούμε…



Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2019

Έρχονται αλλαγές στην αγορά αυτοκινήτου

Αλλάζουν όσα ξέραμε για την αγορά αυτοκινήτου στη χώρα μας.
Πριν λίγες ημέρες παρουσιάστηκε η νέα μελέτης του ΙΟΒΕ με τίτλο: « Ο ρόλος των οχημάτων χαμηλών εκπομπών στις οδικές μεταφορές στην Ελλάδα – Προκλήσεις και Οφέλη». Το στέλεχος του υπουργείου Περιβάλλοντος κ. Τσελίκας αποκάλυψε ότι βρίσκονται σε συνεχείς επαφές με το υπουργείο Οικονομικών ώστε να καθορίσουν τα φορολογικά κίνητρα που θα δοθούν για να ανανεωθεί ο στόλος των οχημάτων αλλά και να στηριχθεί η ηλεκτροκίνηση ή καλύτερα τα «καθαρά» αυτοκίνητα που εκπέμπουν έως 50 γρ. CO2.