Ασφάλειες Δημ. Χριστόφιλος

Ασφάλειες Δημ. Χριστόφιλος

Τρίτη 9 Μαΐου 2017

Η σωστή επιλογή συνεργασίας, με την μόρφωση και το σωστό service, είναι το μέλλον του ασφαλιστή!



Αναμφισβήτητα οι εποχές που μεσουρανούσε ο ιδιωτικός θεσμός της ασφάλισης και ο κόσμος ασφαλιζότανε έχουν περάσει και η δυσκολία στο επάγγελμα του ασφαλιστικού συμβούλου καθημερινά μεγαλώνει. 

Κάθε εποχή είχε τα δύσκολα οικονομικά χρόνια , που την είχαμε βιώσει έντονα. Πάντα υπήρχε η λύση του προβλήματος  στην αγορά και  ο επαγγελματίας ασφαλιστής βρισκότανε δίπλα στον καταναλωτή-πολίτη , δίνοντας το κατάλληλο συμβόλαιο για τις ανάγκες του.

Σήμερα επειδή η ανθρωπότητα περνά τις δυσκολότερες μέρες, η οικονομική κρίση έχει επηρεάσει το μεγαλύτερο ποσοστό των επαγγελμάτων, διαπιστώνεται  στον ιδιωτικό χώρο της ιδιωτικής ασφάλισης ότι οι επαγγελματίες θα πρέπει να  κοιτάξουν το μέλλον με την αρμόζουσα σοβαρότητα.

Η οικονομική υγεία των ανθρώπων που είναι οι επαγγελματίες στο χώρο, σίγουρα είναι εγγύηση για τους πελάτες τους. Μεγάλο και ουσιαστικό ρόλο έχει η εμπειρία και η μόρφωση του ασφαλιστή. Και για να τα έχει αυτά, θα πρέπει να συνεργάζεται με την εταιρία που θα τον βοηθήσει να τα αποκτήσει και τους ανθρώπους που γνωρίζουν πολύ καλά το θεσμό της ασφάλισης.

Για να υπάρχει συνέχεια στον χώρο της ασφάλισης, θα πρέπει ο επαγγελματίας εκτός από τις γνώσεις  στα ασφαλιστικά προϊόντα , να εξασφαλίζει   και το ανάλογο service  στον πελάτη του-καταναλωτή.