Ασφάλειες Δημ. Χριστόφιλος

Ασφάλειες Δημ. Χριστόφιλος

Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2016

Η ανάγκη της ιδιωτικής ασφάλισης στην Υγεία σήμερα!


Τα σημάδια των καιρών δείχνουν ότι οι Έλληνες θα περάσουν άσχημες καταστάσεις. Τα προβλήματα μέρα με την μέρα συσσωρεύονται και γίνονται αβάσταχτα για τον Έλληνα πολίτη.

Ένα μεγάλο πρόβλημα που ψάχνει την λύση του εδώ και πολλά χρόνια , είναι αυτό της εξ-ασφάλισης.

Το Ελληνικό κράτος δεν μπορεί πλέον να αντέξει τις πιέσεις και έχει γονατίσει στην κυριολεξία. Ο Έλληνας βλέπει αβέβαιο το μέλλον του και  δείχνει ότι πολύ δύσκολα θα ανακάμψει στην οικονομία του.

Μην έχοντας την οικονομική δυνατότητα να βγάλει εις πέρας τις υποχρεώσεις του, βλέπει το πλέον σημαντικό πρόβλημα για το εαυτό του, να μην βρίσκει την λύση μέσω του κράτους.

Και αυτό δεν είναι άλλο , από την προστασία της υγείας του.


Η μόνη λύση που μπορεί να δοθεί, είναι μέσω της ιδιωτικής ασφάλισης , που φαντάζει δύσκολη λόγω της οικονομικής κατάστασης που βιώνει.

Και όμως μπροστά στον κίνδυνο της υγείας, που θα χρειαστεί νοσοκομειακή περίθαλψη και  βέβαια ιατρική - προληπτική εξέταση, σίγουρα τον αναγκάζει να κοιτάξει και αυτή την λύση.


Και υπάρχει η λύση! Σκέψεις σωστές και κινήσεις προγραμματισμένες  θα τον βγάλουν από την δύσκολη στιγμή , όταν δεν θα έχει χρήματα να πληρώσει τα έξοδα του νοσοκομείου και τους γιατρούς!

Μην βλέπετε την πληρωμή ενός συμβολαίου σαν περιττό έξοδο! Να το δείτε ότι είναι η προστασία της υγείας σας και των δικών σας ανθρώπων.


Πολλές φορές ακούμε συνανθρώπους μας να λένε : «να είχα λεφτά να βοηθήσω τον εαυτό μου… και τι δεν έδινα…»

Με σωστή οικονομική σκέψη και σωστό ασφαλιστικό συμβόλαιο, λύνεται το πρόβλημά σας και δείχνεται ότι αγάπατε τον εαυτό σας και τους δικούς σας ανθρώπους.

Η υγεία είναι το πολυτιμότερο αγαθό για τον άνθρωπο!


Δευτέρα 16 Μαΐου 2016

Τίτλοι τέλους για την INTERNATONIAL LIFE!


Δυστυχώς άλλη μια ασφαλιστική εταιρία δεν κατάφερε να παραμείνει στον χώρο της αγοράς. Η ΤτΕ  έδωσε προθεσμία λίγων ημερών , για να γίνει η μεταβίβαση του χαρτοφυλακίου της!


Σάββατο 9 Απριλίου 2016

Τέλος στις άδειες κυκλοφορίας σε λευκό χαρτί




Έρχεται η λύση μέσα στον Απρίλιο, σύμφωνα με το υπουργείο Μεταφορών

Όσοι έχουν αγοράσει αυτοκίνητο, καινούργιο ή μεταχειρισμένο τα τελευταία χρόνια έχουν πάρει για άδεια κυκλοφορίας ένα απλό λευκό χαρτί, μια μηχανογραφημένη εκτύπωση με μια σφραγίδα που το καθιστά επίσημο έγγραφο.

Σάββατο 12 Μαρτίου 2016

Ανασφάλιστα οχήματα: Πώς θα ειδοποιηθούν οι κάτοχοι και ποια είναι τα πρόστιμα

Ξεκίνησε η διαδικασία εντοπισμού των ανασφάλιστων οχημάτων στην ελληνική επικράτεια και ήδη το Υπουργείο Οικονομικών έχει βρει 600.000 ιδιοκτήτες  και πλέον στους οποίους θα στείλει τα σχετικά ειδοποιητήρια πληρωμής.